Texel 4 Trading Logo Advies levering en installatie van groene energie oplossingen in heel Nederland
IMG_0154 ID4sun Inroof installatie

ID4sun Inroof installatie

Dit is de 1e installatie met onze ID4sun Inroof modules. Dit Bipv systeem is hier toegepast omdat het dak werd gerenoveerd. In plaats van eerst dakpannen te leggen is de logische keuze gemaakt om niet eerst dakpannen te gaan leggen en vervolgens daarbovenop zonnepanelen, maar het volledig waterdichte systeem van volglazen zonnepanelen toe te passen. […]

Lees verder over "ID4sun Inroof installatie"
veerboot-impressie Proefopstelling zonnepanelen op de veerboot van de TESO.

Proefopstelling zonnepanelen op de veerboot van de TESO.

Uit de proefopstelling zal blijken welke modules het meest geschikt zijn om op de nieuw te bouwen veerboot de Texelstroom te plaatsen.

Lees verder over "Proefopstelling zonnepanelen op de veerboot van de TESO."
project-veltkamp-header Zonnepanelen op plat dak – Project Veltkamp

Zonnepanelen op plat dak – Project Veltkamp

Hier zijn de panelen gedeeltelijk op een plat dak situatie geïnstalleerd en gedeeltelijk op een stalen dak. De gebruikte panelen zijn ons standaard Canadian Solar CS6P paneel 240 Wp. Hier is duidelijk het verschil te zien met het installeren op een schuin dak. De panelen worden op de aluminium steunen geschroefd en om het geheel stormbestendig te krijgen (heel belangrijk op Texel) wordt de constructie verzwaard met ballast.

Lees verder over "Zonnepanelen op plat dak – Project Veltkamp"
sintphilipsland-header Project Sint Philipsland

Project Sint Philipsland

Groot project op St Philipsland,306 panelen CS 240 wp 73444 wp= 62424 kwh /jaar.

Lees verder over "Project Sint Philipsland"
header-project-bosscha Zonnepanelen plaatsen, project Bosscha

Zonnepanelen plaatsen, project Bosscha

Levering en montage van zonnepanelen op een schuin pannendak.
Op deze foto een installatie in den Burg. Hier zijn 8 Sun Power high efficiency panelen geplaatst. Dit zijn op dit moment de beste panelen die er te koop zijn. Door de hoge efficiency van de panelen zijn ze uitermate geschikt voor kleine daken om daar toch voldoende energie op te wekken.
Deze Amerikaanse panelen hebben de hoogste wattpiek opbrengst van de panelen die er nu te koop zijn, maar wel van de standaard afmetingen 1.650 mm x 1.00 mm van een zonnepaneel.

Lees verder over "Zonnepanelen plaatsen, project Bosscha"
Header Project B Rienks Zonnepanelen B.Rienks

Zonnepanelen B.Rienks

Levering en montage van zonnepanelen op een schuin dak van golfplaten.

Op het dak was al een zonneboiler systeem geplaatst, hier hebben we de situering van de zonnepanelen op aangepast. De panelen zijn van het merk Canadian Solar type CS6P 240 wp.

In totaal zijn er 24 panelen geplaatst. De te verwachte jaaropbrengst zal 5.200 Kwh op jaarbasis bedragen. De gebruikte omvormers zijn van Mastervolt, Nederlands fabricaat.

Lees verder over "Zonnepanelen B.Rienks"
tholen-header Akkerbouwer op Tholen

Akkerbouwer op Tholen

Dit is een groot project op Tholen bij een Akkerbouwer installatie van 48.000 wp, 40800 kwh/jaar. De installatie bestaat uit 200 Zonnepanelen van het merk SPI 240 Wp. Het bedrijf voorziet nu voor 50 % in haar eigen energiebehoefte.

Lees verder over "Akkerbouwer op Tholen"

© Texel4trading.nl | KvK NW-Holland nr 37123843 | Disclaimer | Algemene voorwaarden (pdf) | Ontwerp & Ontwikkeling: René Diekstra