Texel 4 Trading Logo Advies levering en installatie van groene energie oplossingen in heel Nederland

Advies

Een goed adviesvragen-vragen

Daar in veel gevallen de klanten te weinig know how hebben van de mogelijkheden maar zeker ook de onmogelijkheden van Duurzame Installaties is het voor ons van het grootste belang de klant op een eerlijke manier te voorzien van de juiste informatie.

De bedragen die gepaard gaan bij het doen van Duurzame Installaties zijn vaak best behoorlijk en wij willen graag dat onze klanten voor de langere toekomst tevreden kunnen zijn over het gegeven advies en de gedane investering, ook als het gaat om een wat minder grote investering.

Risico’s van verkeerde informatie

We komen in de praktijk helaas maar al te vaak teleurgestelde mensen tegen doordat ze zich niet voldoende hebben laten informeren over de producten. Dat is ook wat we alle potentiële klanten op het hart willen drukken: verdiep je goed in de materie en laat je goed voorlichten over de materialen die je geleverd krijgt.

Persoonlijk advies

De verkoop van een PV installatie of ander Duurzaam Product dat wij kunnen leveren begint ten alle tijde met een goed advies. Dit goed onderbouwde advies begint met het in kaart brengen van de specifieke kenmerken van de situatie ter plekke maar zeker ook de specifieke wensen van de klant.

Een concept voorstel

Alleen op het moment dat we alle specifieke wensen kennen starten we met het uitbrengen van een goed onderbouwd concept voorstel. Na het concept voorstel goed te hebben besproken met de klant komen we met een definitief advies.

Uiteraard geldt voor deze adviezen dat ze geheel vrijblijvend zijn, maar we verlangen van onze potentiële klanten wel dat ze zodanig geïnformeerd zijn dat ze de verschillende aanbiedingen ook op de juiste waarde kunnen inschatten en beoordelen.

Wij als texel4trading werken uitsluitend met A-merken waarvan we weten dat onze klanten in lengte van jaren naar alle tevredenheid kunnen genieten van hun Duurzame Investering.

Meer weten? Doe een contactaanvraag of bel rechtstreeks +31 (0)6 51 54 59 68. We staan u graag te woord!

© Texel4trading.nl | KvK NW-Holland nr 37123843 | Disclaimer | Algemene voorwaarden (pdf) | Ontwerp & Ontwikkeling: René Diekstra