Texel 4 Trading Logo Advies levering en installatie van groene energie oplossingen in heel Nederland

ID4sun Inroof installatie

Dit is de 1e installatie met onze ID4sun Inroof modules. Dit Bipv systeem is hier toegepast omdat het dak werd gerenoveerd. In plaats van eerst dakpannen te leggen is de logische keuze gemaakt om niet eerst dakpannen te gaan leggen en vervolgens daarbovenop zonnepanelen, maar het volledig waterdichte systeem van volglazen zonnepanelen toe te passen.

Er liggen hier 24 modules van 150 Wp, dit betekent een vermogen van 3.600 Wp totaal, verwachte opbrengst 3.200 kWh/jaar. Het dak ligt Zuid-west, en het is een iets afwijkende kap waarop in verband met schaduwwerking van de aangrenzende woning slechts de bovenste helft van het dak kon worden gebruikt.

Op de detail foto’s is goed te zien dat het volglazen modules zijn (autoglas 5 mm en dus vrijwel onslijtbaar)en er rekening is gehouden met het warmtemanagement door de luchtspouw die tussen ieder paneel zit waardoor de warmte goed kan worden afgevoerd.(zeer belangrijk bij Zonnepanelen).

Deze panelen komen uit de eigen fabriek en worden in Europa geproduceerd er liggen al ruim 8.000 van deze installaties in Europa. Een prachtige en logische oplossing voor de renovatie en nieuwbouw.

Wilt u weten of deze panelen ook geschikt zijn voor uw dak? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

© Texel4trading.nl | KvK NW-Holland nr 37123843 | Disclaimer | Algemene voorwaarden (pdf) | Ontwerp & Ontwikkeling: René Diekstra